Škola odbojke Đuro Strugar | OK Novi Beograd

Đuro Strugar

Škola odbojke Đuro Strugar OK Novi Beograd

Đuro Strugar Škola odbojke Đuro Strugar OK Novi Beograd

U samom srcu Novog Beograda, u osnovnoj školi Đuro Strugar treniramo, družimo se i delimo ljubav prema odbojci.

Treninzi su osmišljeni tako da utiču na pravilan razvoj mišića a time i na normalan razvoj koštanog sistema koji je posebno ugrožen u najranijem uzrastu. Pored uticaja koji ima na pravilan razvoj tela, treninzi u školi odbojke “OK Novi Beograd” imaju i veliki uticaj na razvoj inelektualno-kreativnih sposobnosti, međuljudskih odnosa i razvoju kolektivnog duha.

Svaki trening u školi odbojke OK „Novi Beograd“ čine tri celine (dela).

Prvi deo treninga je posvećen razvoju fizičkih sposobnosti, rade se vežbe motorike, primenjuju elementi iz drugih sportova, naročito gimnastike i atletike, ali i košarke, rukometa.

Drugi deo treninga čini obučavanje izvođenja odbojkaških elemenata tzv. odbojkaške tehnike. Pored usvajanja izvođenja odbojkaških elemenata u ovom delu treninga razvijamo koncentraciju i pažnju, jer odbojka predstavlja jedan od tehnički najzahtevnijih sportova.

Treći deo treninga rezervisan je za usvajanje odbojkaške igre. U ovom delu se radi na primeni naučenih odbojkaških elemenata, na razvoju međuljudskih odnosa, na međusobnoj saradnji kao i na razvoju kolektivnog i timskog duha.

Treninzi škole odbojke OK „Novi Beograd“,  koji se održavaju u osnovnoj školi Đuro Strugar namenjeni su devojčicama od 7god do 10god. bez odbojkaškog iskustva.

Ukoliko Vam se ovo čini kao sport i mesto za Vašu devojčicu, dovedite je u našu školu odbojke u osnovnu školu Đuro Strugar i na pravi način je uvedite u svet sporta i odbojke.

Dan Vreme Mesto
Ponedeljak 17:00 - 18:00 OŠ Đuro Strugar
Četvrtak 18:00 - 19:00 OŠ Đuro Strugar
Petak 18:00 - 19:00 OŠ Đuro Strugar

Bojana Milivojevic

Predsednik
  • Obrazovanje: Diplomirani menadžer u sportu i diplomirani strukovni trener u sportu odbojka
  • Telefon: 060 33 86 930
  • Grupe koje trenira: Drinka Pavlović; Đuro Strugar;
PRVI TRENING BESPLATAN

BESPLATAN

SA POPUSTOM ZA RANO PLAĆANJE
3300
PUNA CENA
3500