Škola odbojke Drinka Pavlović | Odbojkaški klub Novi Beograd

Odbojkaški klub Novi Beograd

Drinka Pavlović

Drinka Pavlović Odbojkaški klub Novi Beograd

Iako se zovemo OK „Novi Beograd“ nismo zanemarili ni nama dragi i lepi deo Beograda tj. opštinu Stari grad.

U opštini Stari grad organizujemo treninge odbojke u Oš „Drinka Pavlović“, školi sa tradicijom i u samom centru grada.

Treninzi škole odbojke OK „Novi Beograd“,  koji se održavaju u OŠ „Drinka Pavlović“ namenjeni su devojčicama od 7god do 13god. bez odbojkaškog iskustva.

Treninzi su osmišljeni tako da utiču na pravilan razvoj mišića a time i na normalan razvoj koštanog sistema koji je posebno ugrožen u najranijem uzrastu. Pored uticaja koji ima na pravilan razvoj tela, treninzi u školi odbojke “OK Novi Beograd” imaju i veliki uticaj na razvoj inelektualno-kreativnih sposobnosti, međuljudskih odnosa i razvoju kolektivnog duha.

Svaki trening u školi odbojke Ok „Novi Beograd“ čine tri celine (dela).

Prvi deo treninga je posvećen razvoju fizičkih sposobnosti, rade se vežbe motorike, primenjuju elementi iz drugih sportova, naročito gimnastike i atletike, ali i košarke, rukometa.

Drugi deo treninga čini obučavanje izvođenja odbojkaških elemenata tzv. odbojkaške tehnike. Pored usvajanja izvođenja odbojkaških elemenata u ovom delu treninga razvijamo koncentraciju i pažnju, jer odbojka predstavlja jedan od tehnički najzahtevnijih sportova.

Treći deo treninga rezervisan je za usvajanje odbojkaške igre. U ovom delu se radi na primeni naučenih odbojkaških elemenata, na razvoju međuljudskih odnosa, na međusobnoj saradnji kao i na razvoju kolektivnog i timskog duha.

Ukoliko Vam se ovo čini kao sport i mesto za Vašu devojčicu, dovedite je u našu školu odbojke u opštini Stari grad u OŠ „Drinka Pavlović“ i na pravi način je uvedite u svet sporta i odbojke.

Dan Vreme Mesto
Sreda 19:45 - 20:45 OŠ Drinka Pavlović
Petak 19:30 - 20:30 OŠ Drinka Pavlović
Subota 10:00 - 11:00 OŠ Drinka Pavlović

Saša Milivojevic

Sekretar i trener u školi odbojke "Drinka Pavlović"
  • Obrazovanje: Diplomirani menadžer u sportu i diplomirani strukovni trener u sportu odbojka
  • Telefon: 060 33 86 930
  • Grupe koje trenira: Drinka Pavlović;
PRVI TRENING BESPLATAN
rsd0
SA POPUSTOM
rsd3000
PUNA CENA
rsd3200