Škola odbojke Tehnicka skola NBGD | OK Novi Beograd

Tehnička skola NBGD

Škola odbojke OK Novi Beograd

Tehnička skola NBGD Škola odbojke OK Novi Beograd

U samom srcu Novog Beograda, u Tehničkoj školi "Novi Beograd" treniramo, družimo se i delimo ljubav prema odbojci.

Treninzi su osmišljeni tako da utiču na pravilan razvoj mišića a time i na normalan razvoj koštanog sistema koji je posebno ugrožen u najranijem uzrastu. Pored uticaja koji ima na pravilan razvoj tela, treninzi u školi odbojke “OK Novi Beograd” imaju i veliki uticaj na razvoj inelektualno-kreativnih sposobnosti, međuljudskih odnosa i razvoju kolektivnog duha.

Svaki trening u školi odbojke Ok „Novi Beograd“ čine tri celine (dela).

Prvi deo treninga je posvećen razvoju fizičkih sposobnosti, rade se vežbe motorike, primenjuju elementi iz drugih sportova, naročito gimnastike i atletike, ali i košarke, rukometa.

Drugi deo treninga čini obučavanje izvođenja odbojkaških elemenata tzv. odbojkaške tehnike. Pored usvajanja izvođenja odbojkaških elemenata u ovom delu treninga razvijamo koncentraciju i pažnju, jer odbojka predstavlja jedan od tehnički najzahtevnijih sportova.

Treći deo treninga rezervisan je za usvajanje odbojkaške igre. U ovom delu se radi na primeni naučenih odbojkaških elemenata, na razvoju međuljudskih odnosa, na međusobnoj saradnji kao i na razvoju kolektivnog i timskog duha.

Treninzi škole odbojke OK „Novi Beograd“,  koji se održavaju u Tehničkoj školi „Novi Beograd“ namenjeni su devojčicama od 7god do 10god. bez odbojkaškog iskustva.

Ukoliko Vam se ovo čini kao sport i mesto za Vašu devojčicu, dovedite je u našu školu odbojke u Tehničku školu "Novi Beograd" i na pravi način je uvedite u svet sporta i odbojke.

RASPORED JE PRILAGOĐEN TRENUTNOJ SITUACIJI TJ. DOK SU U ŠKOLI SKRAĆENI ČASOVI!!!

NAKON VRAĆANJA U NORMALNO STANJE, VREME POČETKA TRENINGA SE VRAĆA NA STARO (SA 19h-20h NA 20:15-21:15)

Dan Vreme Mesto
Ponedeljak 19:00 - 20:00 Tehnička škola Novi Beograd
Sreda 19:00 - 20:00 Tehnička škola Novi Beograd
Subota 11:00 - 12:00 Tehnička škola Novi Beograd
PRVI TRENING BESPLATAN

BESPLATAN

SA POPUSTOM ZA RANO PLAĆANJE
3300
PUNA CENA
3500