Sportske pripreme 2021 | OK Novi Beograd

Sportske pripreme 2021 | OK Novi Beograd:

Drago nam je što i ove godine možemo vašoj deci da ponudimo dragoceno iskustvo koje se stiče na sportskim pripremama. Pripreme su sastavni deo trenažnog procesa. Predstavljaju osnov kvalitetne kondicione, tehničke i taktičke pripreme za narednu takmičarsku sezonu kao i ključ u napredovanju svake igračice.

Takmičenje odnosno igranje prvenstvenih utakmica, predstavlja krunu višegodišnjeg treniranja a prisustvo na pripremama predstavlja početak i osnovu dobrih rezultata. Zbog toga smo se odlučili da pripreme i ove godine podredimo njihovom fizičkom i psihičkom razvoju kao i razvijanju timskog duha i zato smo posebnu pažnju usmerili na pronalaženju idealnog smeštaja za to. 

Izostanak sa priprema sa sobom nosi, nedovoljnu fizičku pripremljenost, nesigurnost u izvođenju elemenata, ne poznavanje taktike i nedovoljnu povezanost i socijalizaciju sa timom.

U sezoni 2020/2021 organizujemo sportske pripreme u hotelu “Ravni Gaj” u Kniću. 

Hotel “Ravni Gaj” smešten je u neposrednoj blizini Kragujevca. Maksimalno je prilagođen i orjentisan na rad sa sportistima i organizaciji sportskih priprema i samim tim u okviru svog kompleksa poseduje, sportsku halu, teretanu i bazen. Okolinu krasi ruža vetrova, svež i čist vazduh koji stiže sa Rudnika i Kopaonika. Hotel je izdvojen iz grada, okružen prirodom pa samim tim možemo reći da će pripreme biti karantinskog tipa. Raspolaže sa 110 ležajeva.
 

POČETAK PRIPREMA: 16.08.2021. godine

ZAVRŠETAK PRIPREMA: 23.08.2021. godine

SMEŠTAJ: Hotel “Ravni Gaj” Knić.

Sobe koju će nam biti na raspologanju su trokrevetne I četvorokrevetne.

Broj mesta je ograničen.

Rok za prijavu je 21.02.2021.god.

U slučaju otkazivanja održavanja kampa od strane Kluba, sav uplaćeni novac će biti vraćen. Klub, takođe, zadržava pravo otkazivanja pojedinačnih rezervacija ako se grupa ne formira u skladu sa takmičarskom i uzrasnom grupom, u tom slučaju novac će u potpunosti biti vraćen.

Media centar: