Blog | Odbojkaški klub | Novi Beograd

Kad igraš igru koju voliš i voliš igru koju igraš

Roditelji, deca,sport i odbojka

Mesto gde delimo iskustvima kroz koja prolazimo u radu u sportu sa decom, mesto na kome ćemo pisati iz našeg ličnog ugla, iz našeg iskustva, mesto za sve koji žele da se oglase na ovu temu a nisu imali gde, kolege treneri, psiholozi, lekari, roditelji, deca.

Članarina

ŠTA RODITELJI ZAISTA, ČLANARINOM PLAĆAJU?

Izabrah ovu temu u želji da se obratim svojim kolegama, koji se susreću sa istim problemima, izabrah je i zbog želje da roditelje podsetim da je posao trenera, posao kao i svaki drugi, da je Klub firma kao i svaka druga, sa svojim prihodima i rashodima, i da je funkcionisanje našeg odbojkaškog kluba a i naše škole odbojke iznad nas samih i svakog pojedinca.

Od kako sam počela da se bavim ovim pos...

Pročitaj ŠTA RODITELJI ZAISTA, ČLANARINOM PLAĆAJU?
Sportski lekarski pregled

Sportski lekarski pregled

Otišlo dete na probni trening. Svidela mu se atmosfera na treningu, svidela mu se ekipa, trener, Vi popunili pristupnicu, doneli je treneru I trener Vam govori da je to lepo I da mu je baš drago što ste se odlučili baš za treniranje u njegovoj grupi ali da morate dete da odvedete na obavezan lekarski pregled. I kreću opet pitanja:

Zbog čega je važno I zbog čega moramo da rad...

Pročitaj Sportski lekarski pregled
Kako odabrati pravi sport za dete?

Kako odabrati pravi sport za dete?

I tako poraslo nama dete. Došli školski dani, brojne obaveze i dete sa punim rukama flajera sa kojih neko viče DOĐITE KOD NAS DA TRENIRATE, NAJBOLJI SMO!!! Dete opijeno šarenilom sa njih sve bi htelo da trenira, i fudbal i karate i košarku i odbojku, i balet, naravno uz likovnu i muzičku radionicu. I eto nama još jedne „muke“ i još jedne situacije u kojoj moramo d...

Pročitaj Kako odabrati pravi sport za dete?