Blog | Odbojkaški klub | Novi Beograd

Kad igraš igru koju voliš i voliš igru koju igraš

Roditelji, deca,sport i odbojka

Mesto gde delimo iskustvima kroz koja prolazimo u radu u sportu sa decom, mesto na kome ćemo pisati iz našeg ličnog ugla, iz našeg iskustva, mesto za sve koji žele da se oglase na ovu temu a nisu imali gde, kolege treneri, psiholozi, lekari, roditelji, deca.

Članarina

ŠTA RODITELJI ZAISTA, ČLANARINOM PLAĆAJU?

Izabrah ovu temu u želji da se obratim svojim kolegama, koji se susreću sa istim problemima, izabrah je i zbog želje da roditelje podsetim da je posao trenera, posao kao i svaki drugi, da je Klub firma kao i svaka druga, sa svojim prihodima i rashodima, i da je funkcionisanje našeg odbojkaškog kluba a i naše škole odbojke iznad nas samih i svakog pojedinca.

Sportski lekarski pregled

Sportski lekarski pregled

Otišlo dete na probni trening. Svidela mu se atmosfera na treningu, svidela mu se ekipa, trener, Vi popunili pristupnicu, doneli je treneru I trener Vam govori da je to lepo I da mu je baš drago što ste se odlučili baš za treniranje u njegovoj grupi ali da morate dete da odvedete na obavezan lekarski pregled. I kreću opet pitanja:

Zbog čega je važno I zbog čega moramo da rad...

Pročitaj
Kako odabrati pravi sport za dete?

Kako odabrati pravi sport za dete?

I tako poraslo nama dete. Došli školski dani, brojne obaveze i dete sa punim rukama flajera sa kojih neko viče DOĐITE KOD NAS DA TRENIRATE, NAJBOLJI SMO!!! Dete opijeno šarenilom sa njih sve bi htelo da trenira, i fudbal i karate i košarku i odbojku, i balet, naravno uz likovnu i muzičku radionicu. I eto nama još jedne „muke“ i još jedne situacije u kojoj moramo d...

Pročitaj